L'INFINIT I LA LLUNA...

L'instant més callat de la nit es produeix quan el brogit lentament acumulat es transforma en zero. La lluna dibuixa exactament el número més ínfim i obstinadament solitari... el no res i el tot, l'infinit perfecte...

diumenge, 25 de novembre del 2007

Roig sobre blanc

Piruletes de cor
...
Per la seva estudiada convinació de principis actius les Piruletes de Cor alleugen eficaçment la simptomatologia dels dolors de l'ànima.

Acció: Les Piruletes de Cor són molt eficaces com a analgèsics del malestar general, redueixen l'abatiment i potencien el somriure.

Composició quantitativa: Sucre, glucosa, àcid dítric, aromes naturals i artificials, colorants diversos com l'E-100, E-129, E-132, E-150d i E-160c.

Indicacions: Tractament simptomàtic dels processos depressius, angustiosos i que cursen amb un dolor lleu o moderat de l'ànima, malestar general, tristesa, nostàlgia, malenconia continuada, etc.

Posologia: Per a adults, una piruleta cada 24 hores, no més de tres dies seguits. No se'n recomana un ús continuat. Aquest remei és aplicable a menors, però en dosi menys elevades i supervisades sempre per un adult. A mesura que desapareguin els símptomes cal suspendre aquesta medicació.

Contraindicacions: En cas d'hipersensibilitat a algun dels seus components.

Precaucions: En casos de mala tolerància a la glucosa evitar tractaments perllongats.

Efectes secundaris: Acostuma a aparèixer un lleu enrogiment de la superfície de la llengua, però no és perjudicial i desapareix als pocs minuts. El seu ús perllongat pot afectar a l'esmalt dental ocasionant l'aparició de càries si no es prenen les mesures adequades quant a la higiene bucal i dental. En aquests casos cal acudir inmediatament al seu dentista habitual.

Interaccions: L'abús d'aquest medicament pot interferir en el seu apetit per la qual cosa no es recomana prendre'l abans dels àpats.

Intoxicació i tractament: La simptomatologia per sobredosi inclou dolor abdominal i pèrdua de l'apetit així com una coloració rogenca de la superfície de la llengua i els llavis. Si ha ingerit una dosi excessiva d'aquest medicament cal que en suspengui la ingestió inmediatament i doni per acabat el tractament almenys temporalment.

Advertències: A causa del seu llamatiu color i sabor pot donar-se el cas que la gent que el rodeja intenti sostreure-li part de la medicació. És aconsellable, per precaució, mantenir fora de l'abast dels menors aquest remei. En algunes persones pot arribar a ésser addictiu.

Presentació: Envasos individuals d'una dosi.

Sense recepta mèdica.

Atenció: Per a una major efectivitat del producte és aconsellable administrar-lo amb un somriure als llavis i un estat d'ànim favorable a la seva acció. El pacient es disposarà a rebre'n el seu efecte amb la millor de les disposicions d'ànim, éssent de gran ajuda la col·laboració d'altri per tal de millorar-ne l'eficàcia.
Suggeriment: Una actitud lúdica i receptiva augmentarà l'acció positiva dels components del nostre producte. Aconsellem l' ús del Roig sobre Blanc directament sobre la pell, tot plegat acompanyat de reguitzells de petonets, pessigolles, mossegadetes, carícies de tota índole, així com tot allò que pugui resultar plaent als implicats en el tractament.


Nota: Possiblemet la imaginació permetrà tractaments alternatius d'una eficàcia similar.


Juguem?

9 comentaris:

Striper ha dit...

Juguem em sembla que es un joc molt dolç em vols a jugar amb tu?

Jesús M. Tibau ha dit...

Un tractament mol t bo. La medecina de l'optimisme.

Jesús M. Tibau ha dit...

T'he enviat un correu a l'adreça que apareix al teu perfil, però em sembla que no t'ha arribat correctament. Ho pots comprovar?

Robertinhos ha dit...

jo crec que l'efecte és molt millor si s'administra amb quelcom més que un somriure....mmmmmm...nyam!

Joana ha dit...

Juguem a qualsevol joc ... El més important és jugar amb qualsevol color i sobre qualsevol fons.
Bon cap de setmana The silver blue!

Clint ha dit...

Em quedo amb les gominoles alternatives...Un petó

Terra ha dit...

Bona prescripció! :)

the silver blue sea ha dit...

Striper: és clar, jajaja. Bon cap de setmana i un petó Strip.

jesús m. tibau: Tinc el teu mail i m'alegra que el tractament t'hagi agradat. Ens llegim.

robertinhos: diria que tens tota la raó... jajaja (nyam? uiss...)

joana: Bon cap de setmana també per a tu Joana. Una abraçada.

clint: va que te'n regalo de vermelles... Petonets.

terra: moltes gràcies, ;)

Srta "Y" ha dit...

demà aniré a comprar-me piruletes! decidit!